T10 Janobike | Ανασκόπηση των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του T10 από την Janobike

Η κριτική T10 Janobike θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την απόδοση και τα πλεονεκτήματα αυτού του e-scooter

Αφού έσπασα το τελευταίο μου σκούτερ σε ένα ατύχημα και μερικά από τα κόκαλά μου, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω σε μια ασφαλέστερη και αξιόπιστη επιλογή. Δοκιμάζω τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ για να καλύψω τις ανάγκες μου. Μέχρι στιγμής, η αγορά που με έχει κάνει περισσότερο ικανοποιημένο είναι το ηλεκτρικό σκούτερ T10 της Janobike. Από την περιήγηση στη γειτονιά σας μέχρι τις περιπέτειες εκτός δρόμου, αυτό το σκούτερ είναι κατάλληλο για όλα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram.

Τι είναι το T10 της Janobike; 

Το T10 της Janobike είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που είναι κατάλληλο για ενήλικες. Η Janobike είναι δημοφιλής κατασκευαστής ηλεκτρικών ποδηλάτων και σκούτερ υψηλής ποιότητας για περισσότερα από δέκα χρόνια. Το T10 συμβαίνει να είναι το σκούτερ με τις περισσότερες πωλήσεις της Janobike. Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αυτό το σκούτερ είναι ιδανικό για εσάς. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι μόνο ένα «θηρίο» από τη σχεδίασή του, αλλά έχει πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο απολαυστικό.

Συναρπαστικά χαρακτηριστικά του e-scooter T10 Janobike

Η εμπειρία μου με το T10 δεν ήταν παρά συναρπαστική και διασκεδαστική. Αυτό το ποδήλατο με έχει καταπλήξει με την κορυφαία ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία τους. Έσπευσαν να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε όποια απορία είχα. Όλοι αγαπούν αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ. Τι κάνει λοιπόν αυτό το σκούτερ τόσο πολλά υποσχόμενο;

Αξιοπρεπής ταχύτητα 

Το T10 της Janobike μπορεί να ανέβει στη μέγιστη ταχύτητα των 70 χλμ./ώρα. Για ένα ηλεκτρικό σκούτερ, αυτή η ταχύτητα είναι πολύ υψηλή. Κατά μέσο όρο, τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ μπορούν να επιταχύνουν έως και 25 km/h. Έτσι, το T10 παρέχει την καλύτερη ταχύτητα για ένα ηλεκτρικό σκούτερ μαζί με άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το καλύτερο σύστημα πέδησης

Το T10 παρέχει ένα υδραυλικό σύστημα πέδησης, το οποίο είναι απ' ευθείας εκπληκτικό. Πρώτον, τα υδραυλικά συστήματα πέδησης είναι το πιο ομαλό σύστημα πέδησης. Όταν ο οδηγός ασκεί δύναμη στο πεντάλ, το υδραυλικό σύστημα πέδησης πολλαπλασιάζει τη δύναμη με τη βοήθεια του ενισχυτή και του κύριου κυλίνδρου. Δεύτερον, αυτό το σύστημα πέδησης είναι ασφαλέστερο και διαρκεί περισσότερο. Τα υδραυλικά φρένα βασίζονται στην αρχή ότι όταν η πίεση μεταδίδεται μέσω ενός ρευστού, εφαρμόζεται εξίσου προς όλες τις κατευθύνσεις, δηλαδή στον νόμο του Pascal. Το υδραυλικό σύστημα πέδησης εξαρτάται από τα υγρά των φρένων για την άσκηση ίσης πίεσης σε όλους τους τροχούς. Έτσι, αυξάνετε τη μακροζωία αυτών των φρένων.

Ισχυρές μπαταρίες με ελάχιστο χρόνο φόρτισης 

Το ηλεκτρικό σκούτερ T10 έρχεται με μπαταρία λιθίου 23AH. Οι μπαταρίες λιθίου έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πιο μακροχρόνιες από άλλες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αυτές οι μπαταρίες λειτουργούν επίσης αποτελεσματικά σε ακραίες θερμοκρασίες, καθιστώντας το T10 ένα τέλειο όχημα για περιπέτειες εκτός δρόμου. Το T10 χρειάζεται 5-8 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Το T10 μπορεί να καλύψει απόσταση 90 χλμ όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας

Έκτακτα μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας

Αυτό το εκπληκτικό σκούτερ έρχεται με μπροστινά και πίσω φώτα. Για να ενεργοποιήσετε τα φώτα, έχει ένα κουμπί στο τιμόνι. Με αυτά τα φώτα, μπορείτε να κυκλοφορείτε με ασφάλεια τη νύχτα. Επιπλέον, έχει μια δυνατή κόρνα. Η κόρνα σας καλύπτει όταν οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα. Όχι μόνο αυτό, το υδραυλικό σύστημα πέδησης το καθιστά ένα πολύ ασφαλές όχημα για εσάς.

εξαιρετικά προσιτή 

Το πιο σημαντικό μέρος για την αγορά του T10 είναι ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ στην τσέπη. Θα σκεφτόσαστε ότι ένα ηλεκτρικό σκούτερ με τόσο ωραία χαρακτηριστικά πρέπει να είναι δαπανηρό. Λοιπόν, είναι πολύ φτηνό. Αυτό το σκούτερ κοστίζει μόλις 1150€/τεμάχιο και έχει τρελά χαρακτηριστικά για ένα τόσο φθηνό σκούτερ. Δεν υπάρχει καλύτερο παζάρι από αυτό. Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Διπλοί κινητήρες 

Σε σύγκριση με την κίνηση ενός κινητήρα, οι διπλοί κινητήρες είναι πιο ισχυροί και ταχύτεροι κατά 4 και 3 φορές, αντίστοιχα. Οι διπλοί κινητήρες μπορούν επίσης να καλύψουν 50% μεγαλύτερη εμβέλεια από τους απλούς κινητήρες. Το καλύτερο μέρος είναι ότι εάν ένας κινητήρας σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο λόγο, ο άλλος κινητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρικό. Αν λοιπόν οδηγείτε σε απομακρυσμένη περιοχή και κανείς δεν μπορεί να σας παραλάβει σε περίπτωση που το όχημά σας αστοχήσει. Το T10 θα σας καλύψει. 

Αντιεκρηκτικά ελαστικά 

Για υπαίθριες περιπέτειες, δεν υπάρχει καλύτερο όχημα από το T10. Ακόμα κι αν είστε κάποιος που αποφεύγει τις επικίνδυνες περιπέτειες, αυτό το σκούτερ μπορεί να σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Τα ελαστικά σωλήνων 10" σε αυτό το σκούτερ είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανώμαλο έδαφος. Τα ελαστικά σωλήνα είναι ελαφριά, παρέχουν καλύτερη σταθερότητα και αποφεύγουν τα τρυπήματα. Επιπλέον, το T10 μπορεί να χειριστεί εύκολα μια κλίση 45 μοιρών.

T10 Janobike μπορεί να προσαρμοστεί! 

Μπορείτε να προσαρμόσετε το T10 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας! Εάν θέλετε ένα λογότυπο στο ποδήλατό σας, η Janobike θα το κάνει για εσάς. Έχουν ακόμη και εμπειρία στο να το κάνουν, έτσι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι κάνουν καλή δουλειά.

Δεν θα πιάσει πολύ χώρο.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ διπλώνει εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται ο χώρος που καταλαμβάνεται. Αυτή η λειτουργία καθιστά επίσης εύκολη τη μεταφορά μαζί σας όπου κι αν πάτε.

LCD στο T10 Janobike:

Το τιμόνι του T10 περιέχει μια οθόνη LCD, η οποία εμφανίζει όλες τις πληροφορίες οδήγησης. Μπορείτε να δείτε ότι η ισχύς, η ταχύτητα και η ταχύτητα είναι ορατά στην οθόνη ανά πάσα στιγμή, ώστε να ενημερώνεστε για την κατάσταση οδήγησης. 

Η κατώτατη γραμμή: Αξίζει πολύ!

Είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι το best seller T10 της Janobike είναι το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ από όλες τις απόψεις. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει μαύρο χρώμα και κομψό σχεδιασμό. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε. Διαθέτει όριο υψηλής ταχύτητας, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και διπλούς κινητήρες. Ως εκ τούτου, όσον αφορά την αξιοπιστία, αυτό το όχημα έχει όντως ξεπεράσει τον εαυτό του.

Για να μειώσετε τον φόβο σας για χτυπήματα, περιέχει επίσης διπλά αμορτισέρ για εμπρός και πίσω τροχούς. Αυτή η διαδρομή είναι επίσης κατάλληλη για ανώμαλο έδαφος. Η κλίση χειρισμού και οι ακραίες καιρικές συνθήκες είναι εύκολες για αυτή τη βόλτα. Μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη όλων των λειτουργιών που αναφέρονται παραπάνω εύκολα, καθώς εμπίπτουν στον προϋπολογισμό σας. Ολα αυτά τα χαρακτηριστικά βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ομαλή, άνετη και χωρίς χτυπήματα εμπειρία οδήγησης. Για κάποιον που αναζητά ποιότητα και προσιτή τιμή σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, η συμβουλή μου θα ήταν να δοκιμάσετε το T10 της Janobike. 

Janobike
1 Σχόλια
  1. Λοιπόν, χάσατε πολλά χαρακτηριστικά και επίσης το κάθισμα
    το κάθισμα είναι ο λόγος που αγόρασα το δικό μου, καθώς είναι τόσο δύσκολο να βρω ένα καλό escooter με ποιοτικό κάθισμα

Αφήστε μια απάντηση

λάθος: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
JANOBIKE Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικών σκούτερ • Ηλεκτρικά σκούτερ & ποδήλατα
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
  • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών