Janobike T10: Το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ;

Το Janobike T10 είναι ένα από τα ακραία ηλεκτρικά σκούτερ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Ποιος είναι ο λόγος πίσω από αυτό το γεγονός;

Η απάντηση είναι κάπως απλή αν το σκεφτείς πραγματικά. Janobike T10 είναι ένα απόλυτο e-scooter all-in-one. Είναι εξίσου γρήγορο και ισχυρό με τα πιο προηγμένα σκούτερ εκτός δρόμου. Είναι εξίσου φορητό και πρακτικό με το M365. Διαθέτει όλα, αν όχι ακόμη περισσότερα, από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του κόσμου και κορυφαίες προδιαγραφές από οποιοδήποτε ηλεκτρικό σκούτερ της αγοράς. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα είναι όμορφα συσκευασμένα σε ένα προσιτό σύστημα τιμολόγησης. Εάν κάνετε οποιαδήποτε έρευνα μόνοι σας, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι οι ανταγωνιστικές μάρκες με τις ίδιες προδιαγραφές κοστίζουν τουλάχιστον 30% περισσότερο από Janobike T10.

Πρακτική χρήση του Janobike T10

Το σκούτερ είναι κατάλληλο για τις περισσότερες καθημερινές καταστάσεις. Απολαύστε το στις μεγάλες πόλεις, στα προάστια χωριά σας ή πάρτε το κάθισμα και βγείτε εκτός δρόμου αν θέλετε.

Είναι καλό για χρήση της πόλης όπως φαίνεται και αισθάνεται πολύ σταθερό στους δρόμους και ποδηλατικές διαδρομές. Η επιπλέον ισχύς θα φροντίσει να μην σας λείπει ποτέ η ταχύτητα όταν τη χρειάζεστε και επίσης θα κάνει κάθε λόφο να μοιάζει με απλό αστείο. Η πλήρης ανάρτηση του σκούτερ θα κάνει τις μικρότερες λακκούβες και τα κράσπεδα των πεζοδρομίων πολύ πιο ευχάριστα στην οδήγηση καθώς δεν θα αισθάνεστε κάθε χτύπημα.

Οι καθημερινές βόλτες συνεχίζονται μικτά εδάφη, Συνήθως γύρω από τα χωριά και προαστιακές περιοχές θα είναι επίσης πλήρως απολαυστικό. Από ωραία άσφαλτο μέχρι χωματόδρομους, λασπωμένα ή δασικά μονοπάτια, χιόνι ή αμμώδεις παραλίες, το Janobike T10 θα αισθάνεται σαν να είναι ειδικά κατασκευασμένο για κάθε ξεχωριστό έδαφος.

Εάν ξυπνάτε νιώθοντας την ανάγκη για αδρεναλίνη, το T10 έχει την πλάτη σας. Κατεβάστε το αποσπώμενο κάθισμα και μεταφέρετέ το στο δυσκολότερο εδάφους εκτός δρόμου. Μπορεί να χειριστεί την «τρέλα», όπως ακραία ιππασία, άλματα, κόλπα και πολλά άλλα.

Ηλεκτρικό σκούτερ Janobike T10 για καθημερινή χρήση.
Ηλεκτρικό σκούτερ Janobike T10 για καθημερινή χρήση.

Το καλύτερο για τα χρήματά σας

Είναι δυνατό να βρείτε ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλεκτρικό σκούτερ, ένα πιο γρήγορο ή ένα με ισχυρότερη μπαταρία. Αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις ένα ηλεκτρικό all-in-one σκούτερ να προσφέρει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που προσφέρει το T10 σε έναν τόσο πρακτικό, ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό. Η Janobike® κατανοεί ότι αυτές οι καλές προδιαγραφές δεν είναι το μόνο σημαντικό, γι' αυτό είναι περήφανοι που προσφέρουν εξαιρετική προσιτή τιμή με δωρεάν αποστολή στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τις χώρες της ΕΕ: ​​Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία (εκτός Τενερίφης ) και τη Σουηδία.

Janobike
2 Σχόλια
 1. Γεια σας!
  Σε αυτό το άρθρο γράψατε ότι μπορείτε να οδηγήσετε το T10 σε κάθε έδαφος «Από ωραία άσφαλτο μέχρι χωματόδρομους, λάσπη ή δασικά μονοπάτια χιόνι ή αμμώδεις παραλίες». Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι μπορώ να το πάω στην παραλία; Και να οδηγείτε κάτω από 0° το χειμώνα; Η ερώτησή μου είναι τι βαθμολογία IP έχει αυτό το σκούτερ για να κάνει όλα αυτά τα εδάφη;

  • Αγαπητέ Σάββα,
   Η αντοχή στο νερό T10 είναι IP65.
   Ένα περίβλημα με βαθμολογία IP65 παρέχει προστασία από πίδακες νερού χαμηλής πίεσης από οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθώς και από συμπύκνωση και ψεκασμό νερού. Είναι κατάλληλο για τους περισσότερους εξωτερικούς χώρους που δεν θα αντιμετωπίσουν ακραίες καιρικές συνθήκες όπως πλημμύρες.
   Οπότε ναι, το σκούτερ είναι κατάλληλο για όλα τα καθημερινά εδάφη.
   Με εκτίμηση, Janobike

Αφήστε μια απάντηση

λάθος: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
JANOBIKE Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικών σκούτερ • Ηλεκτρικά σκούτερ & ποδήλατα
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών