Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

1. Εισαγωγή

1.1 Κατανοούμε ότι από καιρό σε καιρό μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν σε εμάς.

1.2 Δημιουργήσαμε αυτήν την πολιτική για να σας επιτρέψουμε να επιστρέψετε προϊόντα σε εμάς στις κατάλληλες συνθήκες.

1.3 Αυτή η πολιτική ισχύει για όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση.

1.4 Αυτή η πολιτική θα ισχύει για όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπού μας.

1.5 Αυτό το έγγραφο δεν επηρεάζει τυχόν θεσμοθετημένα δικαιώματα που μπορεί να έχετε ως καταναλωτής (όπως δικαιώματα σύμφωνα με τους Κανονισμούς για τις Συμβάσεις Καταναλωτή (Πληροφορίες, Ακύρωση και Πρόσθετες Χρεώσεις) του 2013 ή τον Νόμο περί Δικαιωμάτων των Καταναλωτών του 2015).

2. Επιστροφές

2.1 Εάν δεν έχετε άλλο νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν και να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή, τότε παρόλα αυτά θα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν σε εμάς και να λάβετε επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική εάν:

(α) λαμβάνουμε το επιστρεφόμενο προϊόν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος σε εσάς. Ο χρόνος επιστροφής μπορεί να παραταθεί υπό ορισμένες συνθήκες, όπως απομακρυσμένες χώρες.

(β) το επιστρεφόμενο προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κλειστή συσκευασία (με άθικτη οποιαδήποτε σφράγιση ή συρρικνωμένο περιτύλιγμα), με οποιεσδήποτε ετικέτες ακόμα επικολλημένες και διαφορετικά σε κατάσταση που μας επιτρέπει να πουλήσουμε το προϊόν ως καινούργιο.

(γ) συμμορφώνεστε με τη διαδικασία που ορίζεται στην παρούσα πολιτική σε σχέση με την επιστροφή του προϊόντος· και

(δ) καμία από τις εξαιρέσεις που ορίζονται στην παρούσα πολιτική δεν ισχύει.

3. Διαδικασία επιστροφών

3.1 Για να επωφεληθείτε από τα δικαιώματά σας βάσει αυτής της πολιτικής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε έναν αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής και, στη συνέχεια, να μας στείλετε το προϊόν με μια συνοδευτική σημείωση που αναφέρει αυτόν τον αριθμό.

3.2 Τα προϊόντα που επιστρέφονται βάσει αυτής της πολιτικής πρέπει να αποστέλλονται από τον ίδιο πάροχο αποστολής, όπως χρησιμοποιείται από εμάς, στη διεύθυνση που θα παρέχουμε από εμάς ως απάντηση στο email ειδοποίησης επιστροφής που έχετε κάνει.

3.3 Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των ταχυδρομικών εξόδων που σχετίζονται με τις επιστροφές βάσει αυτής της πολιτικής.

4. Αποκλεισμοί

4.1 Οι ακόλουθοι τύποι προϊόντων δεν μπορούν να επιστραφούν σύμφωνα με αυτήν την πολιτική:

(α) οποιοδήποτε προϊόν κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας·

(β) οποιοδήποτε προϊόν εξατομικευμένο ή προσαρμοσμένο για εσάς· ή

(γ) δωροεπιταγές.

5. Επιστροφές χρημάτων

5.1 Θα σας δώσουμε επιστροφή χρημάτων για την τιμή που μας πληρώσατε σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν επιστράφηκε σωστά από εσάς σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

5.2 Δεν θα σας επιστρέψουμε τα αρχικά έξοδα αποστολής των 175 € που σχετίζονται με το επιστρεφόμενο προϊόν.

5.3 Δεν θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα που θα υποστείτε για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.

5.4 Συνήθως επιστρέφουμε τα χρήματα που λάβαμε από εσάς χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήσατε αρχικά για την πληρωμή της αγοράς σας.

5.5 Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων που σας οφείλουμε το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

6. Ακατάλληλες επιστροφές

6.1 Εάν επιστρέψετε ένα προϊόν κατά παράβαση αυτής της πολιτικής και δεν έχετε κανένα άλλο νόμιμο δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή ανταλλαγής σχετικά με αυτό το προϊόν:

(α) δεν θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ούτε θα ανταλλάξουμε το προϊόν.

(β) ενδέχεται να διατηρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν έως ότου μας πληρώσετε το πρόσθετο ποσό που ενδέχεται να χρεώσουμε για την εκ νέου παράδοση του επιστρεφόμενου προϊόντος. και

(γ) εάν δεν λάβουμε πληρωμή αυτού του πρόσθετου ποσού εντός 14 ημερών από την έκδοση ενός αιτήματος πληρωμής, ενδέχεται να καταστρέψουμε ή με άλλο τρόπο να απορρίψουμε το επιστρεφόμενο προϊόν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια χωρίς καμία ευθύνη απέναντί ​​σας.

7. Τα στοιχεία μας

7.1   

7.3 Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

(α) ταχυδρομικώς, στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω·

(β) χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπού μας· ή

(γ) μέσω email, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας.

(δ) +386 69734379

λάθος: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
JANOBIKE Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικών σκούτερ • Ηλεκτρικά σκούτερ & ποδήλατα
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
  • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών